Nyheder          Billetbestilling         Presse          Om Ophelia          Kontakt          Kalender          Nyhedsbrev
 
Hvordan?

BLIV UDDANNET TIL PROFESSIONEL SKUESPILLER PÅ 3 ÅR. 

Søger du en uddannelse til en karriere som skuespiller? Vil du arbejde med landets bedste undervisere og samtidigt være en del af Københavns pulserende kulturliv? Så er det her du skal søge ind.

Vores optagelsesprøver former sig som en masterclass.

Årets næste prøver til 1.året 2018-19 vil blive afholdt d. 10. august 2018 i København og ugen efter d. 18. august i Århus på Ballet Akademiet, Mejlgade 44B, 8000 Århus C. 

Alle kan tilmelde sig optagelsesprøven. Der er ingen særlige krav om alder eller forudsætninger. 

Prøven varer en hel dag fra ca. kl 8.30 til ca 18.00. I løbet af dagen vil du få mulighed for at arbejde med nogle af de fag, der undervises i på uddannelsen. Det koster 250,- for at tilmelde sig optagelsesprøven. Sluttidspunktet afhænger af hvor mange ansøgere der skal igennem en samtale med juryen. 

Gå til online ansøgningsskema.

Masterclassen er en introduktion af det en uddannelse på ophelia blandt andet har at byde på. Dagens program vil derfor indebærer Chekhov-opvarmning, Hare-teknik, Stemmeteknik, Meisner-teknik og scenisk tekstarbejde.

Ansøgere til optagelse, har førsteret til at komme på gulvet og arbejde med deres scene. Som ansøger skal du derfor forberede et stykke fra et skuespil eller en film efter eget valg. Eneste krav er at scenen skal indeholde situation, handling og karakter.

Hvis du har et andet modersmål end dansk kan du spille på det, forudsat du sender os teksten på dansk. Din scene skal højst vare tre minutter. Du får stillet en stikordsgiver til rådighed. Husk at medbringe tekst til din stikordsgiver. 

Det vi kigger efter i din tekst er hvor troværdigt og medrivende du kan handle i karakter og leve situationen.

Vi anbefaler at du vælger en tekst, der handler om noget du personligt kan forholde dig til.

Husk at medbringe tøj du kan bevæge dig i.

Ansøgningsfrist for ansøgningsskema er kl. 12.00 dagen inden masterclassen. 

OBS: Særskilt tilmelding til masterclassen er også nødvendigt: TILMELD DIG HER!

Du kan sende ansøgningen elektronisk, med postvæsenet eller møde op med den personligt. Husk at medsende et vellignende foto.

Skulle du have nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

 
ophelia   -   Gasværksvej 4e   -   1656 Kbh V   -      -   tlf: +45 3331 0661