Nyheder          Billetbestilling         Presse          Om Ophelia          Kontakt          Kalender          Nyhedsbrev
 
Hvordan?

Vores optagelsesprøve former sig som en masterclass.

Årets sidste prøve til 1.året 2019-20 bliver afholdt d. 23.-24. marts.

MEN SOM NOGET NYT KAN DU NU OGSÅ SØGE IND MED ET SELFTAPE!

Send os en kort præsentation af dig selv samt spille en scene af ca 2 minutters varighed, så kontakter vi dig senere mhp en samtale.

Alle kan tilmelde sig optagelsesprøven. Der er ingen særlige krav om alder eller forudsætninger. 

Den fysiske prøve varer en hel dag fra ca. kl 8.30 til ud på eftermiddagen. I løbet af dagen vil du få mulighed for at arbejde med nogle af de fag, der undervises i på uddannelsen. Det koster 250,- for at tilmelde sig optagelsesprøven. Sluttidspunktet afhænger af hvor mange ansøgere der skal igennem en samtale med juryen. 

Gå til online ansøgningsskema.

Masterclassen er en introduktion af det, uddannelsen på ophelia blandt andet indeholder. Dagens program vil derfor indebærer fysio-dramatisk opvarmning, stemmeteknik, Meisner-teknik og scenisk tekstarbejde.

Ansøgere til optagelse, har førsteret til at komme på gulvet og arbejde med deres scene. Som ansøger skal du derfor forberede et stykke fra et skuespil eller en film efter eget valg. Eneste krav er at scenen skal indeholde situation, handling og karakter.

Hvis du har et andet modersmål end dansk kan du spille på det, forudsat du sender os teksten på dansk. Din scene skal højst vare tre minutter. Du får stillet en stikordsgiver til rådighed. Husk at medbringe tekst til din stikordsgiver. 

Det vi kigger efter i din tekst er hvor troværdigt og medrivende du kan handle i karakter og leve situationen.

Vi anbefaler at du vælger en tekst, der handler om noget du personligt kan forholde dig til.

Husk at medbringe tøj du kan bevæge dig i.

Ansøgningsfrist for ansøgningsskema er onsdag d. 20. marts kl. 12.00. 

OBS: Særskilt tilmelding til masterclassen er også nødvendig: TILMELD DIG HER!

Du kan sende ansøgningen elektronisk, med postvæsenet eller møde op med den personligt. Husk at medsende et vellignende foto.

Skulle du have nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

 
ophelia   -   Gasværksvej 4e   -   1656 Kbh V   -      -   tlf: +45 3331 0661